zo 03 okt

Dominic Seldis en Celia Garcia Garcia (was James Pearson)

Stand Up Bass

Georganiseerd door Top Bemmel

Stand Up Bass

Wie kent hem inmiddels niet Dominic Seldis! Jurylid in 'Maestro', presentator van diverse tv-programma's maar bovenal meester contrabassist. Zijn aanvoerdersrol bij het Koninklijk Concertgebouworkest combineert hij met virtuoze soloconcerten en masterclasses over de hele wereld. Tevens is hij  gastdocent, o.a. aan het Conservatorium van Amsterdam. Samen met Celia Garcia Garcia op de piano brengt hij een heerlijke middag vol muziek en humor.  
 
Celia García García is de vervangster voor de eerder aangekondigde James Pearson die door het Engelse coronabeleid gehinderd wordt naar Nederland te komen. Celia is gespecialiseerd in orkestspel (piano, celesta en synthesizer) en trad onlangs op met o.a. het Koninklijk Concertgebouworkest en het Nederlands Kamerorkest. Ze was te zien/horen bij TV programma’s Podium Witteman, Maestro en De Tiende van Tijl. De veelgevraagd musicus gaat vernieuwende samenwerkingen aan om een breder publiek kennis te laten maken met klassieke muziek.

In Stand Up Bass valt veel te lachen en te genieten. Seldis combineert prachtige muziek met humoristische verhalen over zijn instrument in een klassieke omgeving, met uitstapjes naar jazz, tango en lichte muziek. Met ondersteuning van Celia wordt dit een onvergetelijke voorstelling. 

* Dominic Seldis was jurylid in ‘Maestro’  
* Het Parool: ‘Muzikaal entertainment van hoog niveau’ 
* Haarlems Dagblad: ‘Een geweldig duo met onverholen plezier’ 

Foto: Frank Ruiter
 

Koop Tickets

zo 03 okt

Prijs Incl. consumptie
€ 25,00
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant