Nieuws

VOORSTELLINGEN GEANNULEERD

Naar aanleiding van de nieuw afgekondigde maatregelen heeft TOP besloten vanaf 14 oktober alle theater- en filmvoorstellingen te annuleren in de Theaterkerk. Op basis van 30 bezoekers maximaal en gesloten horeca kost het teveel geld om door te gaan. De maatregelen gelden voorlopig voor 4 weken. Omdat de toekomst ongewis is heeft TOP de verkoop van kaarten voor alle voorstellingen tot en met mei 2021 stilgelegd. De verkoop kan op ieder moment weer geactiveerd worden. Iedereen met tickets krijgt de komende weken een mail over de afhandeling ervan. Dat kan even duren omdat het veel werk is. We hopen op begrip in deze lastige tijd.

THEATERKERK BLIJFT OPEN

De maatregelen betekenen niet dat de Theaterkerk volledig wordt gesloten. Er mogen 30 mensen per ruimte aanwezig zijn. Activiteiten met kleine groepen op basis van 1,5 meter afstand kunnen in principe doorgaan. Ook uitvaarten in klein kring kunnen doorgaan. Informeer naar onze mogelijkheden.

VOLG DE REGELS

Laten we samen proberen de nieuwe regels te volgen. Afstand houden van elkaar is belangrijk. Let daarop in de foyer. Het dragen van een mondkapje tijdens loopbewegingen is verplicht. Als u zit hoeft u geen mondkapje te dragen.

Persoonsgegevens kunt u bij binnenkomst noteren. Wij kunnen dan snel reageren bij een besmetting. Op verschillende plaatsen in de kerk kunt u uw handen ontsmetten.  En....onze luchtverversing voldoet aan alle nieuwe eisen.