VOORSTELLINGEN TOT 1 JUNI AFGELAST

Zoals iedereen inmiddels wel begrepen heeft zijn er drastische maatregelen getroffen om het Coronavirus te bestrijden. De Theaterkerk is daarom vanaf donderdag 12 maart gesloten voor alle publieke evenementen. Deze maatregel duurt vooralsnog tot 1 juni

TOP heeft alle voorstelingen tot 1 juni geannuleerd.

Hoe gaat TOP om met de verkochte kaartjes? TOP is inmiddels in gesprek met verschillende artiesten om te zoeken naar een alternatieve datum voor een voorstelling. Iedereen met een kaartje krijgt in de komende wekeen een vervolgmail met een alternatief voorstel. Mocht de nieuwe datum niet passen dan krijgt u uw geld terug. U ontvangt dan informatie over hoe u uw geld terugkrijgt.

De mensen die een filmkaartje hadden gekocht kunnen met dat kaartje naar iedere andere film in de Theaterkerk.. Dat kaartje blijft geldig voor iedere film. TOP hoopt dat veel mensen daar gebruik van maken.

De mensen met een kaartje voor een TLC-concert nodigen we uit om volgend seizoen een ander concert te kiezen. Uw kaartje blijft geldig..

We houden u via mails, nieuwsbrief en Gemeentenieuws regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen.

Alleen samen kunnen we het Coronavirus onder controle krijgen, zei premier Rutte. Daarom doen we dit en hopen op uw begrip.

Bestuur Theaterkerk

Bestuur TOP

Agenda vanaf juni - september

Zondagmiddag 7 juni: presentatie van het nieuwe programma van TOP in de TheaterKerk.

Zondag 12 juli: Korenfestival op de Markt in Bemmel van 10.30 tot 18.00 uur.

Zondag 19 juli: Internationaal Kapellenfestival in het centrum van Bemmel van 12.00 tot 17.00 uur.

Dinsdag 21 juli: Doorkomst Nijmeegse Vierdaagse door Bemmel.

Zaterdag 5 september UIT-in-Bemmel-Markt. Van 13.00 tot 18.00 uur presenteren zich circa 35 musici, koren, orkesten, kunstenaars en culturele-en maatschappelijke instellingen aan het publiek voorafgaand aan het nieuwe culturele seizoen. Er is een podium op de Markt en er worden voorstellingen gegeven in de TheaterKerk. De kunstroute start tijdens de uitmarkt en loopt door in de week erna (in horeca, winkels en TheaterKerk).