Nieuws

CulTOUR door Lingewaard

Op 3 september om 13.00 uur gaat de CulTOUR door Lingewaard van start met de 'UIT in Bemmel Markt'. De aftrap van een reeks van 5 culturele evenementen in de Lingewaardse kernen.

Op de twee podia op de markt  in Bemmel zijn optredens van muzikanten, muziekgroepen, koren en dansscholen. Er is een expositie van 16 kunstenaars in de TheaterKerk en een kunstroute door het centrum met kunstwerken in de etalages. 's Avonds is er een optreden in de TheaterKerk van 'Men in Black'. Dit optreden is gratis toegankelijk, er hoeft geen plaats gereserveerd te worden. Zie hiervoor ook ons programma.

 

Programma TheaterKerk

Op dinsdag 23 augustus lanceren we ons nieuwe theaterprogramma en openen we onze ticketshop. De eerste voorstelling is op 16 september, een cabaretvoorstelling met Chris Verlaan.  Een week later op 24 september staat een Pink Floyd tribute gepland. Een voorstelling die we eerder hebben gehad en snel uitverkocht zal zijn, zo verwachten we.

Wilt u de start van onze verkoop niet missen, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. U krijgt dan een paar dagen voor de start van onze verkoop een reminder. Daarna ontvangt u tevens 2-wekelijks onze theater en filmtips.

Hoe geeft u zich op voor onze nieuwsbrief? Log in bij uw TheaterKerkaccount en activeer het vakje nieuwsbrief ontvangen

Heeft u nog geen account, dan kunt u hier heel eenvoudig een account aanmaken, Activeer dan ook het vakje: nieuwsbrief ontvangen.

Graag tot ziens in onze TheaterKerk!