Ik heb tickets gekocht (en betaald) maar ik ontvang ze niet in mijn mailbox.

Is het e-mail adres correct?

Zijn de tickets in de spambox terecht  gekomen?

U kunt de tickets altijd terugvinden in uw eigen account. Klik hiervoor op de homepage op de knop 'menu'. Op het scherm dat zich opent staat onderaan (in het midden van de pagina) de knop 'mijn account'. Wanneer u daar inlogt, ziet u al uw bestelde tickets. Vandaaruit kunt u ze afdrukken of mailen naar uw eigen mailadres.

Ik heb een vraag over mijn bestelling, hoe kan ik jullie bereiken?

Voor vragen over uw bestelling zijn we per mail te bereiken: kassa@theaterkerkbemmel.nl

Kan ik mijn online bestelling betalen met een Podium Cadeaukaart?

Dat kan.

Waar kan ik TOP cadeaukaarten kopen?

TOp cadeaukaarten zijn verkrijgbaar bij boekhandel 'de Toren van Bemmel', Dorpsstraat 42 in Bemmel.

Waar kan ik mijn TOP cadeaukaart inleveren?

Koopt u uw tickets bij boekhandel 'de Toren van Bemmel' dan kunt u hier uw TOP cadeaukaart inleveren. Maar ook aan de kassa van de TheaterKerk kunt u met TOP cadeaukaarten betalen.

Ik wil graag de TheaterKerk nieuwsbrief ontvangen, hoe kan ik me aanmelden?

Om de nieuwsbrief te ontvangen dient u een account aan te maken en hier aan te geven dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Hoe vaak verschijnt de nieuwsbrief?

De nieuwsbrief verschijnt 1 keer per 2 weken. In uitzonderlijke gevallen wordt er een 'extra nieuwsbrief' verzonden.