Tickets

Tickets kun je online kopen via onze website. Je kunt ze uitprinten of op je smartphone laten zien. Tickets reserveren kan niet.

ONLINE BESTELLEN

Klik bij een voorstelling op BESTEL TICKETS. Je komt nu in de ticketshop. Log hier in. (Wel eenmalig registreren). Daarna kun je online bestellen.

  • Bestel kaarten ( druk op  + of - ).
  • Kies voor Plaats Bestelling of Verder Winkelen.
  • Winkelmandje (icoon ) staat rechtsbovenaan.

TICKET

Na aankoop worden tickets direct voor download beschikbaar gesteld. Ze worden ook altijd bewaard in je persoonlijke menu. Je hebt ze altijd beschikbaar via smartphone ( of pc of tablet). 

Je ontvangt ook een mail met de ticket. Als die niet aankomt kun je altijd naar je persoonlijke menu in het aankoopscherm. Daar staan ook al je tickets.

Op het ticket staat ook een rij- en stoelnummer vermeld. Zo ook bij een aantal staconcerten. Dit is echter alleen van toepassing als door de coronaregels staconcerten niet mogelijk zijn.

PERSOONLIJKE MENUI

Je kunt op 2 manieren naar je persoonlijke menu.

1. Via het koopscherm: Klik op menu linksboven. Daar staan jouw tickets die je altijd kunt downloaden. Je kunt er ook persoonlijke informatie aanpassen zoals wachtwoord, gebruikersnaam, etc.

2. Via de website van TOP: klik op menu rechtsboven. Op de pagina die verschijnt staat onderaan Mijn Account.

WACHTWOORD VERGETEN

Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan op wachtwoord vergeten. Er wordt dan een e-mail naar je gestuurd.

PROBLEMEN MET INLOGGEN

Mocht je hoe dan ook problemen hebben met inloggen of met jouw online tickets, stuur dan en mail dan naar .

SCANNEN TICKETS

Je e-ticket wordt op de avond zelf bij de entree gescand. Dit kan vanaf je smartphone of met een print van je e-ticket.

FYSIEKE TICKETS KOPEN

Tickets kun je ook kopen bij boekhandel 'de Toren van Bemmel' (Dorpsstraat 42 in Bemmel) en aan de kassa vanaf een uur voor de voorstelling, mits de voorstelling niet is uitverkocht.  

RESERVEREN

Voorstellingen kunnen helaas niet gereserveerd worden. Dat kan alleen als er een cadeaubon gebruikt wordt om te betalen. Zie hieronder bij Cadeaubon.

CADEAUBON TOP

Op dit moment worden er geen cadeaubonnen verkocht. Als u nog een cadeaubon heeft uit het verleden dan geldt het volgende:

De TOP cadeaubon geldt als betaalmiddel voor alle TOP voorstellingen. Wilt u voorstelling boeken met een cadeaubon dan graag een voorstelling vooraf reserveren door een mail te sturen naar info@topbemmel.nl. U krijgt dan via mail een bevestiging van de reservering.

Als u een voorstelling bezoekt rekent u af met de cadeaubon (eventueel met bijbetaling) U krijgt geen geld terug, maar een eventueel tegoed wordt op de bon geschreven.