za 23 mrt

De wereld van Fantasy

een muzikaal avontuur

Georganiseerd door Udi

een muzikaal avontuur

Stel je voor, een betoverende reis door de onbegrensde rijken van verbeelding, waar de grens tussen werkelijkheid en fantasie vervaagt. Welkom bij "De Wereld van Fantasy - Een Muzikaal Avontuur," een betoverend voorjaarsconcert gepresenteerd door muziekvereniging UDI onder leiding van onze dirigent Almer Zijlstra.

Op deze avond nodigen we je uit om jezelf onder te dompelen in de magische klanken van ons orkest. Laat de muziek je leiden door mythische werelden, epische landschappen en sprookjesachtige verhalen die tot leven komen door ons muzikale samenspel. Het programma is zeer gevarieerd. Van film- en gamemuziek uit de Games of Thrones en Avatar tot aan de meer klassiekere werken voor een symfonisch blaasorkest als Atlantic Overture. Kortom van jong tot oud, voor ieder wat wils.

We verzorgen deze avond samen met Maarten Nijenhuis, de bekende Bemmelse presentator en goochelaar van Sigma Magic. Op deze avond zal hij de presentatie voor zijn rekening nemen. Zowel tijdens het concert als na afloop zal hij ons verrassen met diverse goochel-acts.

Kom en maak deel van dit muzikale avontuur met ons op 23 maart 2024 van 20.00-21.15 uur in de Theaterkerk in Bemmel. De toegangsprijs bedraagt €10,- en kinderen t/m groep 8 betalen het gereduceerde tarief van €7,50.
 

Koop Tickets

za 23 mrt

Prijs
Volwassenen: € 10,00
Kinderen: € 7,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant