zo 31 mrt

Koffieconcert klassiek: Jane Austen salon

Georganiseerd door Top Bemmel
Het laatste koffieconcert van dit seizoen is een bijzondere. We maken van de foyer een muzikale salon.

Sopraan Charlotte Houberg en pianiste Heleen Vegter geven je een kijkje in de tijd van Jane Austen. Je ervaart hoe het is om zelf in een muzikale salon te zitten, alsof je mee doet aan een kostuumdrama! Je hoort brieffragmenten, luistert naar salonmuziek en ziet kostuums uit die tijd.
Jane’s favorieten zoals Mozart en Haydn zijn te horen, maar ook van de vrouwelijke saloncomponistes die furore maakten: Helene de Montgeroult, Maria Szymanowska en Belle van Zuylen.

Sopraan Charlotte Houberg heeft haar bachelor- en masterstudie op het Koninklijk Conservatorium Den Haag cum laude afgesloten. Ze is een bevlogen zangeres die zich graag stort op de combinatie van opera, lied en oratorium. Het is haar streven om een groter en jonger publiek te laten zien dat klassieke muziek en opera voor iedereen wat in zich heeft.
Heleen Vegter is een liedpianist in hart en nieren. Ze speelde de laatste jaren diverse programma’s met klassiekers als Winterreise van Schubert en Wagner’s Wesendoncklieder.

Over ons koffieconcert: u bent welkom vanaf 10.15 uur voor koffie en wat lekkers in de foyer. Het concert is van 11 tot 12 uur. Daarna is er nog tijd voor een nazit…
 

Koop Tickets

zo 31 mrt

Prijs
€ 15,00
Locatie
Foyer

Ook interessant