vr 21 apr

Bai Kamara jr. and The Voodoo Sniffers

Georganiseerd door Top Bemmel
Niemand bleef zitten in de theaterzaal, in de handen klappend begeleidde het publiek Bai Kamara jr. naar een swingend einde van de show. Amper één jaar geleden bevrijdde hij met zijn Voodoo Sniffers Bemmel uit de lock-down en wat voor een bevrijding: loslaten, dansen, genieten, meegaan in de groove. Zijn gitaarspel, zijn songs klinken als een mix van Afrikaanse klanken, blues, soul, pop, jazz, rock & funk maar dan in een geheel eigen stijl.
Bai Kamara jr. betovert met een warme, soulvolle stem, maar tegelijk nuchter en intiem zweept hij met zijn medespelers het publiek
op. Alle reden dus om de tribune in te schuiven en met (sta)tafels, stoelen en bewegingsruimte een clubsetting te creëren waarin band en publiek swingend tot hun recht komen.
Bai Kamara vraagt: ‘What does TOP mean?’ Het antwoord van zijn Belgische agent luidt: ‘Unexpected situations on stage!’ En dat was exact wat de artiest uit Sierra Leone met zijn Voodoo Snifffers creëerden en opnieuw neer zullen zetten op het podium in de TheaterKerk.

LET OP: op het ticket dat u ontvangt staat een rij- en stoelnummer. Deze zitplaats geldt echter niet voor de voorstelling van Bai Kamara jr. 
Er zijn (sta)tafels, stoelen en er is ruimte om te swingen. Voor elk wat wils dus.


Koop Tickets

vr 21 apr

Prijs
€ 17,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant