za 19 nov

Daniëlle Schel

OK - Daniëlle Schel

Georganiseerd door Top Bemmel

OK - Daniëlle Schel

Lang geleden verstuurde je brieven per postkoets en moest je vier seizoenen smachtend op een antwoord wachten. Tegenwoordig stuur je iemand een hartje via WhatsApp. Hoe maak je contact, in een wereld die steeds digitaler wordt en gedomineerd door technologie? Je hoeft de deur nergens meer voor uit. Via je telefoon bestel je een paar nieuwe schoenen of een maaltijd. De uitslag van een MRI-scan wordt je via zoom meegedeeld met het weerbericht er gratis bij. Is het genoeg, is het de realiteit, of doet het je terugverlangen naar ongemakkelijke, schurende ontmoetingen met levende mensen die je hart kunnen breken? Daniëlle Schel bespreekt het allemaal in haar tweede avondvullende voorstelling, OK. Een goed opgebouwde, afwisselende, theatrale zoektocht van een veelzijdige en prettige podiumpersoonlijkheid.
Begeleid door gitarist Luuk Janssen zingt ze met het ene mooie lied na het andere. Ze neemt je mee in haar verhaal en in de verhalen van de personages die ze opvoert. Van de oude weduwe en haar op zichzelf gerichte buurvrouw op het volkstuinpark tot de ziekenhuismedewerkster die haar tieten laat zien om een betere klantbeoordeling te krijgen. Aldus Dominique Engers in de Theaterkrant.

In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarmee ‘een dame om in de gaten te houden.’  Voor OK kreeg Daniëlle in 2020  het Stijgend Applaus Stipendium toegekend, een aanmoedigingsprijs voor jonge cabaretiers. 

-“Zo’n vol, volledig verzorgd programma (...) ze blijft onvoorspelbaar tot de laatste seconde” – De Volkskrant 

www.danielleschel.nl
 

Koop Tickets

za 19 nov

Prijs Incl. consumptie
€ 18,00
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant