zo 13 mrt

Monique Jansen en Udi

Peter en niet alleen de wolf

Georganiseerd door Top Bemmel
Een beroemd muzikaal sprookje van componist Sergej Prokofjev, waarbij alle personages door een instrument worden vertolkt. 
Eigenlijk is Peter een gewone jongen die bij zijn grootvader woont en op een dag de wolf gaat vangen. Ja, dat verhaal kennen we.                                                                                                      
Totdat het verhaal en de muziek in handen komt van Muziekvereniging UDI en producer Monique Jansen er zich ook mee gaat bemoeien. De avonturen van Peter krijgen een totaal andere wending. Maar is dat wel de bedoeling?  Wat doen die piraten ineens in het verhaal en gaat de wolf nu ook achter de drie biggetjes aan? Het dreigt helemaal uit de hand te lopen. Gelukkig is daar het publiek om er voor te zorgen dat alles toch weer goed komt. 
Kom meehelpen om Peter en níet alleen de wolf weer thuis te brengen. Dan kan iedereen daarna ook met een gerust hart naar huis! Maar wel eerst nog even na afloop gezellig met elkaar de foyer in!
Iedereen van 4 tot 100 jaar en ouder is van harte welkom. Want niet alleen kinderen houden van sprookjes…..!! 


* Udi is een  blaasorkest uit Bemmel en verzorgt jaarlijks diverse concerten. Dit gebeurt regelmatig in samenwerking met andere orkesten, koren en vocalisten. Zij hebben een eigen muziekopleiding in Bemmel.
* Monique Jansen is muziekdocente en dirigente.

Koop Tickets

zo 13 mrt

Prijs
€ 8,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant