Kerkfondshouders

 

WORD KERKFONDSHOUDER!

Dankzij geweldige burgerkracht en enorme donaties heeft Bemmel een unieke Theaterkerk. Mensen komen er graag zo blijkt inmiddels.  De Theaterkerk draait op volle toeren en ook dat lukt geweldig, dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers.  

We kijken nu ook naar de toekomst. We willen reserves opbouwen: voor onderhoud en reparatie, voor vervanging van techniek, etc. Een potje daarvoor zou geweldig zijn. We noemen het ons Kerkfonds. Een soort verzekering om de toekomst te garanderen. Gelooft u in de waarde van deze kerk voor de samenleving en de kracht van burgers om de kerk duurzaam te exploiteren? Doe dan mee en wordt kerkfondshouder.  Uw steun is van grote waarde. Met een jaarlijkse gift wordt u kerkfondshouder. U wordt ook jaarlijks uitgenodigd voor een avond in de theaterkerk. We leggen dan verantwoording af over de besteding van het fonds.

We bieden kerkfondshouders drie opties aan om mee te doen:

  • 50 euro per persoon per jaar
  • 250 tot 500 euro voor bedrijven
  • open bedrag vanaf 500 euro

U kun in aanmerking komen voor fiscaal voordeel als u minimaal 5 jaar meedoet. U krijgt dan een contract van ons dat u in uw administratie kunt gebruiken.

Wilt u meedoen, klik dan hieronder en vul ons online formulier in.

AANMELDEN

Founders