za 04 dec

Levi Weemoedt en Özcan Akyol

Georganiseerd door Top Bemmel
Na een vlammend en succesvol optreden op het Lowlands festival vormen Özcan Akyol en Levi Weemoedt nogmaals een exclusief duo.
Deze twee ‘pessimisten’ hebben het met elkaar getroffen. Eus was al lange tijd groot fan van de poëzie van Weemoedt. Op de vraag van de uitgeverij of Eus een bloemlezing wilde maken met zijn persoonlijke favoriete gedichten van Levi Weemoedt, antwoordde hij met een volmondig ja. 
De gedichten werden gebundeld en gepresenteerd in DWDD en vlogen daarna als warme broodjes over de toonbank. Dat mag een sensatie genoemd worden. Weemoedt werd er bijna optimistisch van.
Het succes had in ieder geval tot resultaat dat Weemoedt nu ook fan is van Eus. 
 
Levi en Eus hebben een speciale band, een bepaalde affiniteit met elkaar, die goed werkt op ‘t publiek. Wonderlijk, hoe twee toch niet altijd even vrolijke heren kunnen zorgen voor een positieve avond! 

* Lévi Weemoedt is schrijver van tragikomische korte verhalen en gedichten, die hij voor publiek ten gehore brengt. Samen met Hans Dorrestijn introduceerde hij in de jaren 80 ‘De Nieuwe Treurigheid’, een stroming waarin weemoed en pessimisme met een forse dosis humor worden opgevrolijkt
* Özcan Akyol  is schrijver en columnist. Als opiniemaker is hij geregeld te zien in televisieprogramma's

 

Koop Tickets

za 04 dec

Prijs Incl. consumptie
€ 17,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant