za 14 mei

TOP Music Fest

Ook dit seizoen sluiten we feestelijk af met het TOP Music Fest!
De formule is simpel: optredens in de Theaterzaal en de Foyer. Lekker heen en weer lopen, blijven hangen bij jouw keuze en genieten van de live acts die in onze veelzijdige Theaterkerk zo tot hun recht komen!

In 2018 hadden we onder anderen Sarah-Jane, Supermoon en als verassing Jim van de Zee, net nadat hij ‘The Voice of Holland’ had gewonnen.
De tweede editie startte met Niels Geusebroek en het Belgische muziektalent Eli Goffa. Deze maakte tijdens een TLC Session al eerder indruk en wist iedereen in de foyer opnieuw te beroeren. Jan Terlouw Junior & The Nightclub zorgde voor een waar spektakel, mede door inzet van ons kerkorgel.

De derde editie van ons Top Music Fest wordt weer anders! We brengen een spannende mix aan artiesten. Wie dit keer de grote verassing wordt…?. Hou onze website in de gaten, maar zet alvast een groot kruis in je agenda. Het wordt sowieso een leuke avond!

Foto: Hans Rutgers

Koop Tickets