za 16 apr

Panama Pictures

Road to Panama

Georganiseerd door Top Bemmel
Een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus.

Ontmoet de Panama Pictures performers, die je van heel dichtbij meenemen in een energieke melange van artistieke en acrobatische acts.
Voel ze boven je hoofd zwieren, ervaar hun fysieke toewijding, proef de spanning en wordt deel van een uitzonderlijk avontuur…. 
 
De voorstelling bestaat uit drie splinternieuwe stukken, elk uniek in sfeer en verhaal.

The rope-act Sometimes it’s not your fault is een spannende krachtmeting. Balancerend aan touwen dagen de dansers elkaar uit en tarten ze elkaars vertrouwen.

Niets is wat het lijkt in A perfect deal. Als schimmige bankiers laten de jonglerende mannen-in-pak voortdurend ballen verschijnen en verdwijnen. Zijn het elkaars handlangers of opponenten?

Intens krachtig is het acrobatische duet. Twee lichamen creëren eensgezind een aangrijpende en sensationele werkelijkheid waarin de zwaartekracht voorgoed verdwenen lijkt.

* Choreografe Pia Meuthen ontving in 2018 de prijs van het Cultuurfonds Noord-Brabant voor haar unieke en indrukwekkende choreografie met Panama Pictures. Haar authentieke signatuur is ongepolijst en rauw, waarbij dans, circus en muziek met een natuurlijke souplesse in elkaar overvloeien.
* Brabants Dagblad: ‘Fascinerende voorstelling van Panama Pictures bezorgt kijker hallucinaties’.

Koop Tickets

za 16 apr

Prijs Incl. consumptie
€ 22,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant