za 26 mrt

Jeroens Clan

Tere zieltjes

Georganiseerd door Top Bemmel
Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 26 maart 2022 in de Theaterkerk bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen was een ticket nog een stuk goedkoper.” 

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival  komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Zorg dat jij deze jongens gezien hebt voordat anderen het over hen gaan hebben!  

Het trio kent elkaar van de brugklas. Ze komen alle drie uit het Brabantse Best. Al vanaf de middelbare school bedenken ze samen grappen, sketches en liedjes. In 2013 sluiten ze zich aan bij het theaterontwikkelingsproject Thinx van het Parktheater in Eindhoven.

Uit het juryrapport Leids Cabaret Festival:
“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant, maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.” 


* “Brabantse jongens met een grote bek” Theaterkrant“
* “Inhoudelijk interessant” - NRC Handelsblad 
 
Foto: Merel van Dooren

Koop Tickets

za 26 mrt

Prijs Incl. consumptie
€ 18,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant