zo 06 mrt

Loes Luca

Uit het hoofd (try out)

Georganiseerd door Top Bemmel

Uit het hoofd (try out)

Er zijn voor deze voorstelling weer kaarten beschikbaar!

‘Er woont een kind met haar 22-jarige vader ‘waar iets mee is’ en haar 19-jarige moeder ‘die er ook niks aan kan doen’ op de achterkamer bij opoe in het naoorlogs Rotterdam.
Toen het kind zes weken was, tekende haar vader een snor op haar gezicht, waar de familie erg om moest lachen. De baby dacht: oh, ze lachen. Dan is het al bepaald. Ik word artiest. Nou, vooruit dan maar.’
 
‘Uit Het Hoofd’ is een voorstelling over een leven dat lijkt op dat van Loes Luca. Toevallig speelt diezelfde Loes Luca een actrice die haar leven beschouwt. Ze wordt bijgestaan door de jonge actrice Kaatje Kooij, die haar souffleuse speelt en daarom Oortje wordt genoemd.

In ‘Uit Het Hoofd’ zoekt Loes Luca absoluut geen antwoord op de vraag: wie ben ik, maar ze krijgt dat antwoord toch. Een inktzwarte komedie van Maria Goos, gespeeld door twee fantastische actrices! 
 
Wees er op tijd bij mensen en kom!
 
* Speelde Doortje Lefèvre in  't Schaep met de 5 pooten
* Speelde zuster Klivia in de film Ja zuster, Nee zuster (2002)
* Ontving De Lof der Zotheidprijs (2015)

www.theater.nl/artiesten/loes-luca

Op zondag 13 februari, was Loes Luca te gast in Matthijs Gaat Door om het lied My Heart Belongs To Daddy te zingen en over haar nieuwe voorstelling te praten. Het hele item is terug te zien op NPO start. Het lied kan hieronder teruggekeken worden.

Koop Tickets

zo 06 mrt

Prijs Incl. consumptie
€ 20,00 (Incl. consumptie)
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant