vr 04 mrt

Robin Borneman (TLC session)

Georganiseerd door Top Bemmel
Het jaar 2021 was een overweldigend jaar in de muzikale carrière van singer-songwriter Robin Borneman. Met zijn versie van Soldier On (Di-rect) blies hij de jury van z’n sokken en won hij met de maximale score de tv-talentenjacht We Want More. In maart komt hij met een kersvers soloalbum in zijn bagage naar de Theaterkerk.

Robin Borneman begon zijn muzikale loopbaan op opmerkelijke wijze. Dankzij een cover van Tom Waits op YouTube werd hij ontdekt door de populaire Amerikaanse hardrockformatie Trans Siberian Orchestra. De band vroeg hem niet om gezellig in het voorprogramma te spelen, nee, hij werd metéén ingelijfd als frontman en zanger van de band!

Tussen de grote arena-shows in Amerika door werkte hij steevast aan zijn eigen materiaal. Met ‘Folklore III: The Cradle Tree’ uit 2019 voltooide de talentvolle singer-songwriter uit Oss zijn ambitieuze folk-/roots-project’. Het poëtische drieluik is er een met veel symboliek en vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam, een vagebond die op zoek is naar zijn identiteit. Onderweg ondergaat hij diverse beproevingen, leert hij afscheid nemen, lief te hebben en af te rekenen met zijn demonen.

* Winnaar finale ‘We Want More’ 2021
* Deelname aan ‘I can See Your Voice’ 2020

www.robinborneman.com

Koop Tickets

vr 04 mrt

Prijs
€ 17,50
Locatie
Foyer

Ook interessant