za 30 apr

Rob Mostert Hammond Group

Sex, Hammond & Rock 'n Roll

Georganiseerd door Top Bemmel
Het Hammondorgel is het iconische instrument dat als een rode draad door de grootste hits uit de muziekgeschiedenis loopt. ‘In meer dan de helft van de Top 2000 nummers is het Hammondorgel aanwezig!!’, aldus Rob, de stuwende kracht in en achter de Rob Mostert Hammond Group.

De speelwijze van Rob wordt gekarakteriseerd als uniek en rauw, herkenbaar in stijl, volop gebruik makend van de Lesley-speakers. En altijd op blote voeten de voetbas van zijn orgel bespelend! Met zijn groovende band brengt hij een eerbetoon aan het prachtige instrument: de legendarische ‘Hammond’.

De band met o.a. zanger Chris Hordijk (bekend van ‘The Voice’) en een blazerssectie met internationale bezetting, neemt u mee terug in de tijd. Het concert is een tribute aan de vele Classic Rock-leveranciers zoals: Deep Purple, Steppenwolf, Emerson Lake & Palmer, Steve Winwood, Procol Harum, Bob Marley en talloze andere magische bands uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

Kom genieten van ‘A whiter shade of pale’, ‘Born to be wild’, ‘Let love Rule’ en andere grote hits met een hoofdrol voor de Hammond. Het dak gaat eraf vanavond!

* Rob was regelmatig bij DWDD
* Rob tourde met repertoire van zijn bekende album Englewood Cliffs sessions door binnen- en buitenland

www.robmosterthammondgroup.com
 

Koop Tickets

Prijs
€ 17,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant