za 05 feb

Nabil

Absurd

Georganiseerd door Top Bemmel
LET OP: AANVANG 19.30 UUR

Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. In zijn programma ‘Absurd’ vraagt hij zich af of hij een normale man is in een gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

De acterende, beatboxende, pianospelende cabaretier Nabil (Aoulad Ayad) werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Hij begon als humanbeatboxer bij theatergezelschap ISH. In 2006 werd hij Nederlands kampioen beatboxen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan.

Nabil besloot in 2015 om zich in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemde Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Kort hierna ging hij het theater in met zijn eerste avondvullende programma ‘Tijdmachine’, een nostalgisch programma over de zorgeloze jaren ‘90. Daarna volgde zijn succesvolle tweede programma ‘Monopoly’. Nu komt hij met zijn derde programma ‘Absurd’.

* “Weer een toptalent uit Brabant”. Theaterkrant
* “Het is anderhalf uur trillen van genot.”  Theaterkrant
 
Foto: Tony Lujien

Koop Tickets

Prijs Incl. consumptie
€ 19,00
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant