zo 26 sep

Milène van der Smissen

Voor mijn part Dolly

Georganiseerd door Top Bemmel

Actrice en zangeres Milène van der Smissen is een enorme Dolly Parton fan! In haar voorstelling Voor mijn part Dolly kom je dan ook van alles te weten over haar idool en luister je naar verrassende arrangementen van die waanzinnig bekende songs als ‘Jolene’ en ‘9 to 5’. 

Hoe werd Dolly Parton de wereldster die ze is? In deze voorstelling gaat Milène in gesprek met dit muziek-icoon, die op 19 januari 75 jaar werd. Het publiek neemt zij mee op een ontroerende en muzikale reis, vol foute mannen en sterke vrouwen. Milène wordt begeleid door gitarist Satria Karsono. 

Milène over Dolly Parton: ‘De muziek van Dolly weet me tot tranen toe te roeren en laat me springen en dansen van vreugde. Ik ben gefascineerd door de manier waarop Dolly zich als artiest en mens profileert. Bovenal ben ik totaal ondersteboven van haar rake teksten, meeslepende verhalen en aanstekelijke melodieën.’ 

Voor mijn part Dolly is een theatrale muziekvoorstelling waarbij het publiek in een razend tempo een spoedcursus Dolly Parton krijgt. 

Milene studeerde in 2014 af aan het Rotterdams Conservatorium
* Speelde in musical Chaplin en Toneelgroep de Appel

www.milenevandersmissen.nl
Foto: Camille van Beek

Koop Tickets

zo 26 sep

Prijs Incl. consumptie
€ 18,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant