zo 22 mei

Lotte Pen

Muzikale wandeling "Pelgrim"

Georganiseerd door Top Bemmel

Muziekwandeling: PELGRIM

Zet de stap naar buiten, vind de weg naar binnen

Pelgrim is een muziekwandeling. Je komt samen op de parkeerplaats aan de Zandsestraat Bemmel, naast huisnr 5. Je krijgt daar een headset en waarop je muziek hoort gecomponeerd door Lotte Pen. Deze bijzondere wandeling leidt naar een apotheose: een live concert op een bijzondere plek waarin je zelf participeert. “Een massage voor de zintuigen,” belooft Lotte Pen.
Tijdens een tocht van 5 kwartier, verleidt de saxofonist haar publiek een reis van buiten naar binnen te maken. Pen: “Het is een tijd waarin mensen noodgedwongen naar binnen moeten. Zowel letterlijk als figuurlijk. Mijn muziek kan hen daarin de weg wijzen en stimuleren.”
Daarnaast gaat Pelgrim over het individu versus de groep. Men loopt relatief afgezonderd van elkaar in een mooie, rustgevende omgeving met een koptelefoon op. Pen: “Als alles wegvalt en je op jezelf wordt teruggeworpen, wat blijft er dan over? Dat is de vraag die de muziekwandeling opwerpt. We zijn in zekere zin allemaal pelgrims tegen wil en dank. Op onbekend terrein lopen we naar een onzekere bestemming.”
Waar de voorstelling in eenzaamheid begint, werkt het toe naar saamhorigheid. Pen: “Pas als je vrede met jezelf hebt, kunt je de ander echt zien. Dat is de essentie van Pelgrim.”

Koop Tickets

Prijs
€ 15,00
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant