2e Lingewaard Concert

zo 29 mrt

Georganiseerd door Top Bemmel

Lingewaard concert is een initiatief van de Big Band Bemmel om samen met andere muziekgezelschappen en koren uit Lingewaard hun muzikale klanken op het podium van de Theaterkerk te laten horen. Tijdens de 2e editie van het Lingewaard concert kunt u luisteren naar 4 gezelschappen: Big Band Bemmel, Koor Feelin’ Good uit Huissen, het Betuws Orkest voor Senioren en Accordeongroep ‘Betuwe Oost’.

De Big Band Bemmel maakt sinds 1990 swingende muziek. Onder leiding van dirigent Bert van Ginkel, speelt de band niet alleen instrumentale nummers, maar is ook begeleidingsband van vocalisten Marcel Leijser en Petra Hermsen.

Het Betuws Orkest voor Senioren onder muzikale leiding van Rudy Böhmer is actief sinds september 2018. Het gezelschap bestaat uit ongeveer 50 muzikanten met een grote variatie aan instrumenten. Het orkest werkt aan een breed repertoire met een eigen klankkleur.

Koor Feelin’ Good, opgericht in 2004, is een gemengd koor en zingt overwegend Engelstalig. Met dirigent Piet van der Sanden treden zij met regelmaat op in Huissen en omgeving. Het koor bestaat uit ruim 50 leden.

Accordeongroep ‘Betuwe Oost’ is in 2000 opgericht. Met 14 enthousiaste accordeonisten maken zij herkenbare muziek uit diverse genres.

zo 29 mrt

Prijs
Zaal open
13:00
Aanvang
13:30
Locatie
Theaterzaal
Bestel Tickets

Ook interessant