Leks

zo 11 apr

Georganiseerd door Top Bemmel
In deze persoonlijke muziektheatervoorstelling vertelt de gevierde mezzosopraan en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. De weg die zij daarbij aflegde, door verschillende landen, begon in Tasjkent. Na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie kon ze met haar familie niet in Oezbekistan blijven door het oplaaiend antisemitisme. Het is een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop, gezien door de ogen van een tiener. Geïllustreerd met prachtige muziek. 

Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst en hoe die van de ene op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven. En hoe ze daarna haar weg zocht naar het sprookje, zoals ze dat kende uit het theater. Gedreven door een onuitputtelijke veerkracht, en hoop. De Weg is een bijzonder en toch ook zeer herkenbaar verhaal. Een pareltje! Zo mogen we deze bijzondere productie gerust noemen. 

Facts

“Ekaterina Levental regeert zaal en publiek. Deze voorstelling verdient de kleine zaal van elke schouwburg, van elk cultureel centrum.” – Guido Lauwaert in Knack.be.
Podium Witteman.

Koop Tickets

zo 11 apr

Prijs
€ 17,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant