vr 13 dec

Andy Ninvalle & Jefferson Manson

Beatbox & R&B

Georganiseerd door Top Bemmel

Beatbox & R&B

Andy Ninvalle, zelf in een getto opgegroeid, neemt in Jongen en Yo het publiek mee naar de getto's van het New York van na de 2e wereldoorlog. Je ontmoet daar de mensen die er wonen, waaronder JONGEN en YO, een kleine jongen en een grote jongen. JONGEN en YO ontwikkelen er de beatbox ter plekke. Andy speelt alle personages. Deze rit is net een documentaire film. Na een uur weet het publiek alles over het ontstaan van HipHop en de Beatbox. 
Andy treedt op in binnen- en buitenland. In de Theaterkerk speelde hij 2 jaar geleden voor het VMBO.
 
Jefferson Yaw Frempong-Manson is een veelzijdige artiest wiens passie voor expressie al op jonge leeftijd ontvlamde. Op het Markenhage College in Breda volgde Jefferson de podiumklas, waar hij, naast zijn reguliere studie, zijn talent voor zang, dans en drama verder ontwikkelde. Met zijn onmiskenbaar talent en vastberadenheid om zijn dromen waar te maken, blijft Jefferson Yaw Frempong-Manson een opvallende figuur in de wereld van entertainment en creativiteit. 

- Jefferson maakte, 15 jaar oud, zijn professionele debuut met een hoofdrol in een Disney-serie. Zijn unieke stijl omvat genres als R&B en Pop.
 Koop Tickets

vr 13 dec

Prijs Incl. consumptie
€ 15,00
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant