za 30 nov

An awesome ABBA tribute

GIMME GIMME GIMME!

Georganiseerd door Top Bemmel

GIMME GIMME GIMME!

Van ABBA krijg je nooit genoeg, toch? 
Een halve eeuw nadat Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny het Eurovisiesongfestival wonnen (1974, met Waterloo), kan jong en oud alles wat deze Zweedse popgroep produceerde woord voor woord meezingen. 
Dát laat zien hoe tijdloos die ABBA-knallers zijn. 

Een avond ABBA staat gelijk aan non-stop hits en altijd feest. Perfect dus voor die old school disco moves en een glimlach die de hele avond niet meer van je gezicht gaat.
Met een show van GIMME! GIMME! GIMME! krijg je niet alleen een volle dosis nostalgie over je heen. Deze achtkoppige formatie brengt iets extra’s: je wordt opgezweept door niet twee, maar drie zangeressen, die met een vlammende liveband een repertoire neerzetten dat zich vooral heeft laten inspireren door de explosieve shows waarmee ABBA de wereld heeft veroverd. 
Honderd procent live, bovendien.

De band bestaat uit: Belle Doron, Simone van Vugt, Amber Gomaa, Sebas van Olst, Paul Diersen, Matthijs Stronks, Jan Willem Kolkman en Robin Brinkman.

LET OP: dit is een staconcert!

- GIMME! GIMME! GIMME! speelde in 2023 in – veelal uitverkochte - zalen en theaters, tijdens de Vierdaagsefeesten en op festivals als Zwarte Cross. 
 

Koop Tickets

za 30 nov

Prijs
€ 25,00
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant