Luna Paige - Korreltjie Kantel

vr 25 okt

Georganiseerd door Top Bemmel

Zitconcert
Zoals u inmiddels weet, houden we er van om bij Top de pareltjes te vinden: deze voorstelling valt daar zeker onder!
Korreltjie Kantel is een aangrijpend en intiem portret van verlangen, verboden liefde, verwoesting en onvoorwaardelijke overgave aan de hartstocht. De prachtige muziek- en toneelvoorstelling vertelt het verhaal van de tragische, intense en verboden liefde tussen twee iconische Zuid-Afrikaanse schrijvers: Ingrid Jonker en André Brink.
Voor dit bijzondere project zijn drie heel uiteenlopende songwriters bij elkaar gekomen om samen Ingrid Jonkers poëzie te interpreteren en te toonzetten. De gedichten worden afgewisseld met dramatische en muzikale interpretaties van de liefdesbrieven tussen Brink en Jonker.
De rollen van Ingrid Jonker en André Brink worden gespeeld door de bekende Zuid-Afrikaanse acteurs Wessel Pretorius en Christine Truter. Zij slagen erin het publiek te betoveren met hun passievolle spel. Luna Paige, Nick Turner en Jamie Jupiter verzorgen niet alleen de muzikale omlijsting, maar brengen ook hun eigen muzikale interpretaties van Jonkers gedichten. Het is een voorstelling van wereldformaat die een unieke ervaring belooft.

vr 25 okt

Prijs Incl. consumptie
€ 17.50
Zaal open
20:15
Aanvang
20:30
Locatie
Theaterzaal
Bestel Tickets

Ook interessant