Luna Paige - Korreltjie Kantel

Georganiseerd door Top Bemmel

Zitconcert
Zoals u inmiddels weet, houden we er van om bij Top de pareltjes te vinden: deze voorstelling valt daar zeker onder!
Korreltjie Kantel is een aangrijpend en intiem portret van verlangen, verboden liefde, verwoesting en onvoorwaardelijke overgave aan de hartstocht. De prachtige muziek- en toneelvoorstelling vertelt het verhaal van de tragische, intense en verboden liefde tussen twee iconische Zuid-Afrikaanse schrijvers: Ingrid Jonker en André Brink.
Voor dit bijzondere project zijn drie heel uiteenlopende songwriters bij elkaar gekomen om samen Ingrid Jonkers poëzie te interpreteren en te toonzetten. De gedichten worden afgewisseld met dramatische en muzikale interpretaties van de liefdesbrieven tussen Brink en Jonker.
De rollen van Ingrid Jonker en André Brink worden gespeeld door de bekende Zuid-Afrikaanse acteurs Wessel Pretorius en Christine Truter. Zij slagen erin het publiek te betoveren met hun passievolle spel. Luna Paige, Nick Turner en Jamie Jupiter verzorgen niet alleen de muzikale omlijsting, maar brengen ook hun eigen muzikale interpretaties van Jonkers gedichten. Het is een voorstelling van wereldformaat die een unieke ervaring belooft.

BLOEM is VOL!!
*Theaterdiner bij Brasserie BLOEM op 25 oktober.
Om in de Zuid-Afrikaanse sferen te blijven zijn TOP en Brasserie Bloem een samenwerking aangegaan en wordt in Bloem voorafgaand aan de voorstelling een Zuid Afrikaanse 2-gangen maaltijd geserveerd.
Bobotie gemaakt van rundergehakt met noten, specerijen en kruiden, geserveerd met gele rijst, geroosterde pompoen en sperziebonen met citroen.
Nagerecht: natuurlijk malva poeding, het bekendste dessert uit Zuid Afrika. We serveren heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn, maar Brasserie Bloem heeft ook een uitgebreide drankenkaart, indien u wat anders wilt.

De kosten zijn € 17,50 per persoon ( exclusief drankjes).
Reserveren via info@brasseriebloem.nl, t.a.v. Jo-ann, met vermelding van het aantal personen en telefoonnummer.
U wordt verwacht vanaf 18.15 uur

Koop Tickets

Prijs Incl. consumptie
€ 17,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant