zo 13 okt

Rare Snuitert

Onder het buro (Ayla en Willemijn)

Georganiseerd door Top Bemmel

Onder het buro (Ayla en Willemijn)

Fief is een buitenbeentje, een soort "zingt altijd hard in haar alleentje en "speelt op het schoolplein in haar eentje".
Ze verzint het liefst spannende verhalen en de zolder is daarvoor de allerbeste plek. Daar kan ze haar fantasie de vrije loop laten en beleeft ze de meest spannende en grappige avonturen. 

Maar dan gebeurt er iets geks. De zolder komt tot leven en Fief belandt in een heel nieuwe wereld: de wereld van Koning Snuitert. In die wereld is er wel één groot probleem: de koning is sip. Hij snottert en snuitert en maakt iedereen een beetje verdrietig.
Alle spullen op zolder veranderen in bijzondere personages die hard aan het werk gaan om de koning op te vrolijken.
Zal het Fief en haar nieuwe vrienden lukken om de koning weer aan het lachten te krijgen?

Een muzikale ode aan de fantasie, voor iedereen die zich weleens anders voelt. Dus voor alle rare snuiters van de wereld!
Een kleurrijke voorstelling voor kinderen van 4 jaar en ouder, die helemaal past bij het thema van deze Kinderboekenweek 2024: 'Lekker Eigenwijs'.

LET OP: Bij deze Familie-/Kindervoorstelling zijn er geen vaste plaatsen met stoelnummers. Iedereen mag zelf een plekje uitzoeken. Kinderen die dit willen, mogen zelfs helemaal vooraan op de bankjes gaan zitten die op het podium staan.

Koop Tickets

zo 13 okt

Prijs
Volwassenen: € 11,50
Kinderen: € 8,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant