zo 13 okt

Tanja van der Kooij en Marieke Schoenmakers (Koffieconcert)

Zuidelijke Klanken met hobo en harp

Georganiseerd door Top Bemmel

Zuidelijke Klanken met hobo en harp

Het eerste koffieconcert van dit seizoen  betreft een bijzonder programma waarin hobo en harp prachtig samenklinken in werken van Bach, Debussy, Piazzolla, Bochsa en Ibert. 

Tanja van der Kooij (1975) kreeg haar eerste hobolessen op 9-jarige leeftijd. Na het VWO aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag sloot zij het conservatorium in Amsterdam af met een 10 en studeerde verder in Karlsruhe. 
Zij won eerste prijzen op concoursen, speelde in nationale en internationale jeugdorkesten en bij het Limburgs Symphonie Orkest. Momenteel geeft zij nog veel concerten als vrijgevestigd musicus.
Marieke Schoenmakers (1979) kreeg haar eerste harplessen op 8-jarige leeftijd. Zij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en behaalde haar diploma’s met onderscheiding.
Zij speelt regelmatig bij orkesten in binnen- en buitenland en is sinds 2003 als eerste harpist verbonden aan het Limburgs Symphonie Orkest (Philzuid). Als docent harp is zij verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Fotografie: Simon van Boxtel

 

Koop Tickets

zo 13 okt

Prijs
€ 15,00
Locatie
Foyer

Ook interessant