Rob Mostert Hammond Group

za 13 feb

Georganiseerd door Top Bemmel
De Hammond: Het iconische instrument dat als een rode draad door de grootste hits uit de muziekgeschiedenis loopt: ‘in meer dan de helft van de Top 2000 nummers is het Hammondorgel aanwezig’, aldus Rob, de stuwende kracht in en achter de Rob Mostert Hammond Group.

Zijn speelwijze wordt gekarakteriseerd als uniek en rauw, herkenbaar in stijl, volop gebruik makend van de Lesley-speakers én altijd op blote voeten de voetbas van zijn orgel bespelend. Met zijn groovende band en het rauwe stemgeluid van Chris Hordijk ‘The Voice’ en multi-instrumentalist Diederik Nomden (The Analogues) brengt hij een eerbetoon aan het prachtige instrument: Het dak gaat eraf vanavond!

In deze voorstelling neemt de band met drie blazers – internationale bezetting - u mee terug in de tijd. Het concert is een tribute aan de vele Classic Rock-leveranciers zoals: Deep Purple, Steppenwolf, Emerson Lake & Palmer, Steve Winwood, Procol Harum en talloze andere magische bands uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

Facts

“Er zit zoveel verhaal in de Hammond. Ik wil dat graag laten horen aan het publiek. En dat het ooit in de kerk is begonnen begrijp ik wel, het raakt letterlijk je ziel als je dit instrument hoort” - Rob Mostert in DWDD.
 

Koop Tickets

za 13 feb

Prijs
€ 17,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant