zo 17 mrt

Houtjetouwtje

De Kleine Prins (Kinder-/Familievoorstelling 6+)

Georganiseerd door Top Bemmel

De Kleine Prins (Kinder-/Familievoorstelling 6+)

Theatergroep Houtjetouwtje komt met De Kleine Prins! Een eigentijdse theaterbewerking voor kinderen en volwassenen van het bekende boek.

Een vliegtuigje stort neer in de woestijn en de piloot ontmoet daar de Kleine Prins, die hem vraagt: ‘Toe, teken een schaap voor me?’ Maar waar komt het prinsje vandaan?
We gaan op reis met de piloot en de Kleine Prins door een wondere wereld vol onbegrijpelijke volwassenen, een slang en een vos. En natuurlijk gaat het ook over de geliefde roos van de Kleine Prins, die hij achterliet, maar die hij nu terug moet vinden. We leren over de ware betekenis van vriendschap en dat je alleen goed kan zien als je durft te kijken met je hart.

Op hun eigenzinnige wijze hebben de mannen van Houtjetouwtje als decor een heerlijke, uitvergrote kijkdoos gecreëerd waarin een wereld in- en uitschuift. Hun poppen zijn allen van eigen hand, net als de muziek, die live wordt uitgevoerd.

* Veel kinderen zagen vorig jaar deze theatermakers bij de succesvolle schoolvoorstelling Vos en Haas in gevaar
* Naar het bekende boek van Antoine de St. Exépury

NBDe placering bij deze voorstelling is anders dan normaal. Voor deze specifieke voorstelling geldt dat kinderen, die dat willen, dichter bij de spelers kunnen gaan zitten.
 

Koop Tickets

zo 17 mrt

Prijs
Volwassenen: € 12,50
Kinderen: € 8,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant