Nabil Aoulad Ayad

za 30 jan

Georganiseerd door Top Bemmel
Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Na ‘Tijdmachine’ en ‘Monopoly’ vraagt hij zichzelf in zijn derde programma ‘Absurd’ af, of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Nabil Aoulad Ayad werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk en is inmiddels een veelzijdige cabaretier. Hij wist al vrij snel dat hij entertainer wilde worden. Naast cabaret ontwikkelde Nabil zich ook op het gebied van beatboxen. In 2006 won hij zelfs het Nederlandse Kampioenschap ‘Human Beatboxing’ wat zijn doorbraak betekende in de Nederlandse entertainmentwereld. Hij ging het theater in met zijn eerste avondvullende programma ‘Tijdmachine’, gevolgd door het succesvolle ‘‘Monopoly’.

Facts

Speelde in tv-series als ‘ONM’ en ‘De Coassistent’ en in tv-programma’s als ‘Baas Raymann’ en de ‘Alpaca’s’.•Finalist bij het Leids Cabaretfestival 2015.

Recensie

“Het is anderhalf uur trillen van genot. ‘Monopoly’ is een ongelooflijk rijk programma.” – Theaterkrant.

 

Koop Tickets

za 30 jan

Prijs
€ 18,75
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant