Anne, 10 jaar wil graag opgehaald worden

zo 17 jan

Georganiseerd door Top Bemmel
In deze voorstelling neemt Anne je mee op ontdekkingstocht. Een zoektocht naar identiteit. Naar waar je thuishoort. Omdat je erbij wil horen, maar eigenlijk juist ook helemaal niet. “Anne, ga jij maar eens goed nadenken over wat je hebt gedaan!” Er is iets ergs gebeurd. Waarschijnlijk. Anne is naar haar kamer gestuurd om erover na te denken. Ze denkt na. Koppie erbij. De denktank aan het werk zetten. Maar waar moet je dan beginnen? Een bijna echt waargebeurd verhaal. Over de dikke kans dat je vader je echte vader niet eens is. 

Het doel van Wildpark is om kinderen en scholen te inspireren om zelf aan de slag te gaan, om na te denken en hun creativiteit te gebruiken. Een theatervoorstelling voor iedereen vanaf acht jaar. 

Facts

Anne van der Steen speelt bij Wildpark, een jeugdtheaterplatform van Eindhoven.
“Puntig en met een ijzersterke timing waarbij het lachen om dat meisje subtiel plaatsmaakt voor meeleven en voelen; alsof je zelf Anne bent geworden.

Recensie

‘Anne’ is jeugdtheater zoals je het als kind, jongere en volwassene graag ziet, omdat je met meer bagage naar huis gaat.” - Algemeen Dagblad.

 

Koop Tickets

zo 17 jan

Prijs
€ 8,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant