do 02 mrt

Soof 3

Georganiseerd door Top Bemmel
Romantische komedie
Ben je eindelijk oud en wijs genoeg om je leven op orde te hebben, begint je lichaam af te takelen. Na de midlifecrisis in Soof en het exploderende huwelijk in Soof 2, draait Soof 3 om een knobbeltje met grote gevolgen. De film is ietsje ernstiger van toon dan die eerste twee delen, maar die keuze pakt goed uit."

Soof rent weer aangenaam vertrouwd als kip zonder kop door het leven, al lukt het haar wonderwel om van de KookSoof een succes te maken, haar kinderen als zelfstandige jongvolwassenen af te leveren en beschaafd om te gaan met haar ex-man ( Fedja van Huêt).

In deze derde film moet ze in een toch al razend drukke periode dealen met slecht nieuws, waar ze besluit met niemand over te praten. 
Deze rol van Lies Visschedijk is haar helemaal op het lijf geschreven. Bovendien kan deze actrice ogenschijnlijk soepel een waaier aan complexe emoties spelen, die daardoor heel invoelbaar zijn. 
Maar steeds als de film te zwaar dreigt te worden, zorgt Soofs kolderieke entourage voor de nodige luchtige momenten. Zoon Bing komt tijdens zijn bruiloftsvlogs uit de kast en ook de culturele verschillen met de schoonouders uit India genereren hilariteit. 

Zo is Soof 3 een grand dessert dat op passende wijze en met een lach en een traan afscheid neemt van een van de populairste filmpersonages uit de Nederlandse cinema.
 

Koop Tickets

do 02 mrt

Prijs
€ 7,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant