Panama Pictures

za 19 dec

Georganiseerd door Top Bemmel
Een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus.
Ontmoet de Panama Pictures performers, die je van heel dichtbij meenemen in een energieke melange van artistieke en acrobatische acts.
Voel ze boven je hoofd zwieren, ervaar hun fysieke toewijding, proef de spanning en wordt zo deel van een uitzonderlijk avontuur. 
 
De voorstelling bestaat uit drie splinternieuwe stukken, elk uniek in sfeer en verhaal.
The rope-act ‘Sometimes it’s not your fault’ is een spannende krachtmeting. Balancerend aan touwen dagen de dansers elkaar uit en tergen ze elkaars vertrouwen.
Niets is wat het is in ‘A perfect deal’. Als schimmige bankiers laten de jonglerende mannen-in-pak voortdurend ballen verschijnen en verdwijnen. Zijn het elkaars handlangers of opponenten?
Intens krachtig is het acrobatische duet. Twee lichamen creëren eensgezind een aangrijpende en sensationele werkelijkheid waarin de zwaartekracht voorgoed verdwenen lijkt.

Facts

Choreografe Pia Meuthen ontvangt in 2018 de prijs van het Cultuurfonds Noord-Brabant voor haar unieke en indrukwekkende choreografie met Panama Pictures. “Haar authentieke signatuur is ongepolijst en rauw, waarbij dans, circus en muziek met een natuurlijke souplesse in elkaar overvloeien.”

Recensie

“Fascinerende voorstelling van Panama Pictures bezorgt kijker hallucinaties.” - Brabants Dagblad

 

Koop Tickets

za 19 dec

Prijs
€ 22,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant