Sjaak Bral

vr 27 nov

Georganiseerd door Top Bemmel

Waar tijd haar greep verloren heeft, weet niemand meer hoe laat men leeft. Gelukkig is daar: Sjaak Bral. Duider van het jaar. Al 23 jaar. Deze humorist heeft ons al die tijd geholpen om het oude af te sluiten, zodat we het nieuwe kunnen omarmen. En dat blijft hij doen ‘totdat ik met gestrekte oorlellen lig.’ Vandaar: Vaarwel 2020.

Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of, zoals hij zelf zegt: ‘Niets menselijks is mij vreemd'. Hij schroomt niet om mensen vlijmscherp op de hak te nemen en schuwt de stevige belediging niet. Maar het heeft altijd inhoud. Als criticaster van de huidige tijdgeest heeft hij een authentieke stem.

Sjaak beweegt zich daarbij op geheel eigen wijze door het theaterlandschap (hij doorliep geen opleiding en deed nooit mee aan wedstrijdcabaret). Na 12 theaterprogramma’s, 21 oudejaarsconferences en meer dan tweeduizend optredens is duidelijk dat het publiek hem omarmt. Recensenten zijn in complete verwarring - maar loven zijn eigenzinnige talent.


Recensies

‘Bral brengt humor met een geweldige charme’ – de Volkskrant.
‘Kundig gebracht, hoge grapdichtheid: een zeer vermakelijke avond’ – Telegraaf.

Koop Tickets

vr 27 nov

Prijs
€ 20,00
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant