za 25 mrt

Dolf Jansen

BIJNA

BIJNA: Zeven verhalen over onderweg zijn en een over aankomen.

In 2019 maakte Dolf Jansen een succesvolle voorstelling met verhalen over onderweg zijn. Verhalen over de grote ingewikkelde wereld en je plek daarin, verlangen en verliezen, onverwachte afslagen en ontmoetingen die het leven de moeite waard maken.
Vliegschaamte, vertrekhal met douaneperikelen, een barre Ierse bergwandeling, een onverwachte zanger in Lissabon en het volstrekt ontbrekende richtingsgevoel van zijn moeder.

Eindelijk.... is er een reprise!  En dan ook nog op plekken waar mensen altijd al naar toe gingen om verhalen te horen, geraakt en geïnspireerd te worden, onder andere in (voormalige) kerken. De Theaterkerk Bemmel mag daarbij dus niet ontbreken!

BIJNA is een voorstelling met verhalen over het leven. Want ook het leven is niet meer dan onderweg zijn, de vraag is alleen waarheen..

- bekend van: Lebbis&Jansen, Kopspijkers en Leuk is Anders
- presenteert samen met Willemijn Veenhoven het radioprogramma Spijkers met koppen.

www.dolfjansen.com

Foto: Tom Cornelissen