zo 15 mei

Worming-Up!

Georganiseerd door Top Bemmel
Worming-Up! Hoorspel onder de bomen (8-12 jaar)
Zet je koptelefoon op, zak onderuit en luister samen onder de bomen naar het spannende én grappige avontuur van Mama Aisa. Mama Aisa is een stokoude boom die zwaar in de problemen komt door een brutale specht. Hoog in de boom gaat het er fel aan toe, maar ook ondergronds dreigt er gevaar. Ondertussen is de mierencolonne van kolonel Veira op weg naar een dooie pier in het wormenhotel verderop. Zijn zij de redding? Of kunnen de luilekkerluisteraars een handje helpen om Mama Aisa in leven te houden?

We starten in de TheaterKerk en lopen dan samen naar een heel bijzondere tuin.
 
Scenario: Esther Duysker
Sound design & muziek: Pascal van Hulst
Acteurs: Samora Bergtop, Wil van der Meer en Sanne Vanderbruggen 
Presentatie: Laura Louise Hendrix
Productie: Liz Kruisheer
Producent: Oorzaken  / Tjitske Mussche 
Vormgeving kleurplaat: Sioejeng Tsao.
Met steun van: Nederlands Letterenfonds, Gravin van Bylandt Stichting, Amarte Fonds, Stichting Dorodarte en VSB Cultuurfonds

Meer info: www.worming-up.org
Esther Duysker (1985) is (kinderboeken)schrijver, scenarist en toneelschrijver. Haar speelfilmdebuut Buladó won in 2020 een Gouden Kalf voor Beste Film. Momenteel schrijft ze samen met beeldend kunstenaar Brian Elstak aan het vervolg op hun magisch-realistische kinderboek TROBI dat onder de vleugels van uitgeverij Das Mag uitkomt onder de titel: OGRI. Ze schreef verschillende hoorspelscenario's en onlangs werd een kort verhaal van haar gepubliceerd in de bundel AfroLit, een bloemlezing van moderne literatuur uit de Afrikaanse diaspora uitgekomen onder Uitgeverij Pluim i.s.m. Dipsaus.

Pascal van Hulst (1990) is muzikant en radiomaker. Voor de VPRO maakte hij de fictie-podcasts Babylon (2016), De Blankenberge Tapes (2019) en Het Moderne Leven (2020). Ook maakte hij samen met Marjolijn van Heemstra de podcastserie Stadsastronaut (2019). Op Oorzaken Festival 2019 presenteerde hij zijn live kinderpodcast Sophietje Grassprietje.

Oorzaken maakt, stimuleert, verzamelt en verspreidt de mooiste en meest urgente audioverhalen en podcasts uit binnen- en buitenland. Oorzaken organiseert het Internationaal Podcastfestival, de Korte Golf Podcastwedstrijd en de Oorzaken Podcast Academy (www.oorzaken.org).
 

Koop Tickets

Prijs
€ 6,00
Locatie
Foyer

Ook interessant