vr 05 nov

Tess et les Moutons (TLC session)

Georganiseerd door Top Bemmel
Helaas heeft Vanwyck het optreden dat op  5 november gepland was afgezegd, maar we hebben een mooie vervanging kunnen vinden: Tess et les Moutons.

Franse chansons in de Theaterkerk. Met de muziek van Tess et les Moutons waan je even in Frankrijk.
Elk optreden draait om de essentie de menselijke ziel naar de oppervlakte te trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Dat doen ze met originals van Brel, Piaf en Aznavour, maar ook met eigen werk.

Gemotiveerd om haar passie te delen en culturen samen te brengen, bracht zangeres Tess in 2017 met les Moutons haar eerste EP 'Chansons pour non-francophones' uit. In 2019 zong ze het zelfgeschreven 'Mon Paris' in een bomvol Paradiso en in 2020 tourde ze met haar eigen theatervoorstelling 'Voyages en Chansons' langs volle zalen 
Onlangs was ze nog te zien met een indrukwekkend optreden bij Matthijs Gaat Door.

Of Tess nu alleen optreedt of met een compleet orkest, ze doet dit vol overtuiging en met een onweerstaanbare joie de vivre. De uitvoering kan soms ingetogen en mooi zijn, maar ook ongepolijst en grotesk. Keer op keer blijken de oerkrachten van het chanson een enorme aantrekkingskracht te bezitten dat leidt tot meezingen, tranen in de ogen en gelukzalige koppen over de volle breedte.
 
www.tessmerlot.com
Foto: Ronald Speijer

Koop Tickets

vr 05 nov

Prijs
€ 15,00
Locatie
Foyer

Ook interessant