za 22 jan

The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac, The Incredible Story

Georganiseerd door Top Bemmel
LET OP: aanvangstijd van het optreden is  20.00 u .

Vanwege corona gerelateerde redenen heeft Pink Project hun optreden in de Theaterkerk moeten afzeggen. Erg jammer! 
Maar we hebben een mooie vervanging kunnen vastleggen, namelijk de band 'The Cosmic Carnival' met Fleetwood Mac - The Incredible Story. 

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig werden de band opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te winnen met powerblues. De Brits Amerikaanse formatie voltooit talloze bezettingswisselingen en een verandering van Amerikaanse stijlgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckham. 
Een must see voor iedere Fleetwood Mac-fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van deze bijzondere herdenking in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als 'Don't Stop', 'Big Love', 'Dreams', 'Go Your Own Way' en 'Little Lies' en grote aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze definitieven uiteindelijk tot het veelgeprezen album 'Rumours', tot op de dag van vandaag van de best verkochte albums aller tijden. 
Een intense, drie-durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac passie en toewijding.

* winnaar Grote Prijs van Nederland
* in 2017 getourd door de USA

www.thecosmiccarnival.com


Koop Tickets

Prijs Incl. consumptie
€ 25,00
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant