za 18 dec

Marlies Claasen zingt Kerst

Georganiseerd door Top Bemmel
Genieten in kerstsfeer met muziek die nabijheid ademt, hunkering naar de ander, naar kerst, naar winteravonden bij een knapperend haardvuur… 

Marlies Claasen neemt u met flair mee op deze ongedwongen, sfeervolle avond. Marlies is in de Theaterkerk geen onbekende. Zo presenteert ze al twee jaar op rij de kick off van het culturele seizoen. 

Op deze avond zingt ze bekende en onbekende songs, met een link naar de warmte en gezelligheid van kerst, zoals ‘I’m dreaming of a white Christmas, ‘Jingle bells’ en andere nostalgische kerstliedjes. Daarnaast zingt ze bewerkingen van traditionals èn nieuw eigen werk. Een grote wens komt namelijk tot vervulling voor het ensemble Claasen, Maas & Klein: Later dit jaar verschijnt hun mini Christmas Album waar zij op dit moment de teksten en arrangementen voor schrijven!

Marlies is niet alleen een begenadigd zangeres, ook als presentator beheerst ze de kunst van het verhalen vertellen. We kunnen dus zeker een kerstverhaal verwachten, verteld op een bedje van piano en gitaar.

Marlies Claasen: vocals
Will Maas: toetsen, accordeon
Tom Klein: gitaar
Jurriaan Boerstoel: techniek
 

Koop Tickets

Prijs Incl. consumptie
€ 17,50
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant