Downton Abbey

do 03 sep

Deze film is vanwege technische problemen verplaatst van 23 juli naar 3 sept.

Ja we gaan weer film draaien... op donderdag 23 juli a.s. Voor slechts 70 bezoekers want we moeten afstand houden van elkaar.
We starten met een topfilm: Downton Abbey. Liefhebbers van Engels kostuumddrama rijden er voor om. Velen kennen de gelijknamige tv-serie, deze bioscoopfilm is er op gebaseerd met o.a. Maggie Smith en Hugh Bonneville in de hoofdrollen

De geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel moeten zich ditmaal voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweegbrengen die de toekomst van Downton Abbey doet wankelen.

LET OP: Er is geen verkoop aan de kassa vanwege Corona maatregelen.
Alleen online te koop via www.theaterkerk.nl
Tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel.

Degenen die in het bezit zijn van reeds gekochte filmtickets van seizoen 2019-2020 kunnen deze kosteloos omruilen bij de Toren van Bemmel.

do 03 sep

Zaal open